Ръководителят на специализираната прокуратура Иван Гешев обяви, че колегите му

...
Ръководителят на специализираната прокуратура Иван Гешев обяви, че колегите му
Коментари Харесай

Прокурор обяви корупцията за нискоразрядно престъпление

Ръководителят на профилираната прокуратура Иван Гешев разгласи, че сътрудниците му не желаят признателност, а поддръжка от жителите с ясното схващане, че те би трябвало да им дадат нещо, което страната от дълго време им дължи.

" Имаме и законодателна опция към този момент да я даде. Съзнаваме, че този, който ни е шеф, се назовава българското общество. Те ни заплащат заплатите и са в правото си да изискват и чакат от нас резултати. Ние сме длъжни да им ги дадем. Не се тормозим да даваме пояснения, тъй като нямаме терзания. Продължаваме да считаме, че корупцията е някаква по-нискоразрядна незаконна активност. Последните две години имаме положително взаимоотношение с ГДБОП, работим като добре смазана машина. Сигурен съм, че ще подобрим още повече работата си ", сподели Иван Гешев, представен от организация " Фокус ".

На брифинг Гешев приказва за ареста на 10 чиновници на " Автомобилна администрация " – Благoевград. " Това е следващият ни случай, касаещ следствие за корупция и корупционни дейности. Не мога да схвана на какво стъпват изказванията, че нищо не се прави по линия на корупцията. Мога да посоча и неоправдателни присъди за корупция на магистрати. Съзнаваме, че тези резултати са незадоволителни и обществото и жителите желаят повече и по тази причина профилираната прокуратура има упоритостта и опцията да предприеме дейности по тази линия ", съобщи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР