Ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата Веселин Иванов отговори на твърдението

...
Ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата Веселин Иванов отговори на твърдението
Коментари Харесай

Веселин Иванов отрече да е изпращал заплахи на съдия Цариградска

Ръководителят на пресцентъра на Прокуратурата Веселин Иванов отговори на изказванието на арбитър Владислава Цариградска, която по-рано пред NOVA заяви, че той ѝ е отправял закани.

" Със боязън и горест открих, че името ми в последните два дни участва в отрицателна конотация в поредност от изявленията на един съответен български арбитър ", коментира Иванов в своя Фейсбук профил. Той посочи, че изпитва боязън по няколко аргументи, в това число тази, че Цариградска е " издала присъда " от ефира на медия.

" Тъга, тъй като моята персона се употребява в опит за изкуствено генериране на напрежение и грозна офанзива против институцията Прокуратура на Република България. При това в миг, в който са подхванати действителни дейности за пречистване и промяна на системата. Нещо, което се случва за първи път от повече от десетилетие ", написа Иванов.

Той показва, че по никакъв метод с Дирекция " Публична връзка " не са били ангажирани с публикации, отнасящи се до Цариградска.

" Несериозно и даже оттатък рамките на рационалното звучи, че като правосъден чиновник съм си разрешил да насочвам под каквато и да е форма опасност към въпросния арбитър, а и въобще към магистрат или български жител ", безапелационен е Иванов.



Видеото е архивно: " Кажи на тая жена да се кротне ": Съдия Владислава Цариградска е получила нови закани "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР