Ръководителят на канцеларията на украинския президент Андрий Ермак пристигна в

...
Ръководителят на канцеларията на украинския президент Андрий Ермак пристигна в
Коментари Харесай

Шефът на канцеларията на украинския президент пристигна в САЩ, за да обсъди мирната формула на Зеленски

Ръководителят на канцеларията на украинския президент Андрий Ермак дойде в Съединени американски щати, с цел да разиска формулата за мир, препоръчана от президента на Украйна Володимир Зеленски, както и укрепването на украинската защита, предаде Укринформ, като се базира на негова обява в " Екс " (доскоро " Туитър " ). Ермак заяви, че е дошъл в Съединени американски щати в състава на украинска делегация, ръководена от Юлия Свириденко, вицепремиер и министър на стопанската система на Украйна.

" Ще имам срещи в Белия дом, в Конгреса, в аналитични центрове, с представители на публични организации ", написа формалният украински представител. " Формулата за мир на президента, укрепването на защитата на Украйна, всеобхватното задълбочаване на съдействието и доста други значими тематики ", написа още Ермак, цитирайки листата с тематиките от дневния ред на визитата си. Ръководителят на президентската канцелария благодари на сътрудниците на Украйна за поддръжката.

Междувременно Володимир Зеленски благодари във вечерното си видеообръщение на всички сътрудници, които са помогнали на страната със системи за противовъздушна защита, предаде Укринформ.

" Благодаря на всички наши сътрудници, които помогнаха на Украйна с противовъздушната защита. Това са разнообразни страни: Съединени американски щати, Германия, Франция, Англия, Норвегия, Италия, Румъния, Швеция, Нидерландия, Словакия, Чехия, България, Полша, балтийските страни и други страни. " Пейтриът ", " НАСАМС ", " ИРИС-Т ", " РЕЙВЪН ", " Хок " и други системи ", сподели Зеленски. Той означи, че сега не може да приказва намерено за всичко, само че украинският небесен щит към този момент е по-мощен спрямо предходната година. Той има по-големи благоприятни условия, само че за жалост към момента не пази изцяло цялата територия, добави той.

Агенция Укринформ показва, че на 9 ноември президентът Володимир Зеленски съобщи, че украинските управляващи работят с всички сътрудници всеки ден, с цел да получат системи за противовъздушна защита за Украйна и заздравяват небесния щит на Украйна на практика всяка седмица.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР