РакИма вероятност да възникне напрежение във вашето домакинство, така че

...
РакИма вероятност да възникне напрежение във вашето домакинство, така че
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец ДЕКЕМВРИ

Рак
Има възможност да възникне напрежение във вашето домакинство, тъй че е най-добре да запазите успокоение и да го преодолеете. Време е да си изясните нещата и да помислите за добруването през идната година. Този месец можете да очаквате положителни вести, изключително в случай че сте се опитвали да получите покачване. Въпреки че може да е лишило доста време, вашата непримиримост ще се отплати и търпението ви в последна сметка ще бъде възнаградено. Въпреки това, използвайте тези средства рационално, с цел да сте сигурни, че изгодата, която получавате, няма да се изчерпи бързо.
Лъв

Що се отнася до необвързаните, този месец може да започнете да анализирате прекомерно доста и да се вманиачавате в дребни елементи. Не се замисляйте и не обръщайте доста внимание на това, за какво вашият любим се държи от време на време необичайно. Този месец може да се наложи да сте по-концентрирани, когато става дума за вашите финанси. Вече работите интензивно, с цел да получите нещата, които желаете, само че към момента можете да подобрите метода, по който управлявате парите си. Бъдете по-отговорни с разноските си. Определянето на бюджет може да ви помогне доста.

Дева

Може да неуспехите възможностите си за нова обич. Ако сте брачно обвързани или имате връзка, направете крачка обратно и не се намесвайте доста в фамилния бюджет. В случай че имате по-големи деца не се тормозете, те могат да си разрешат да се грижат за себе си, тъй че отделете това време за вашата празнична почивка. Лесно ще печелите парични облаги и облаги. Този месец може да натрупате забележителна сума пари с минимална работа от ваша страна. Това може да се случи да вземем за пример вследствие на завещание. Това ще ви обезпечи по този начин нужната финансова непоклатимост. Уверете се, че не харчите всичко незабавно и че финансовите ви избори са рационални.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР