Ракетните удари в отговор на предполагаемата употреба на химическо оръжие

...
Ракетните удари в отговор на предполагаемата употреба на химическо оръжие
Коментари Харесай

Белият дом: Тръмп изпрати силно послание на Иран, Русия и Сирия с ракетните удари

Ракетните удари в отговор на хипотетичната приложимост на химическо оръжие от Сирия против личните и жители „ са изпратили мощно обръщение до Сирия, Русия и Иран “, съобщи представителят на Белия Дом Сара Сандърс в неделя, представена от американския ефирен канал ABC News.

Ударите на Съединени американски щати, Англия и Франция са сполучливи, съобщи Сандърс, като посочи, че „ те са изпълнили 100% от задачите си “.

Тя продължи: „ Те бяха, с цел да бъде унищожена основната инфраструктура за химически оръжия в Сирия и тъкмо това се случи. Те също изпратиха мощно обръщение до Сирия, до Русия, до Иран, че, когато президента начертае алена линия, той ще извърши опасността си “, съобщи Сандърс, визирайки алената линия на Вашингтон за приложимост на химически оръжия, представена от " Фокус ".

Попитана, дали Доналд Тръмп има желание да работи съгласно по-раншното си заявление, че ще изтегли американската войска от Сирия, Сандърс отговори, че Съединени американски щати имат три цели в Сирия: Да разгромят „ Ислямска страна “, въздържане на Иран и преустановяване на използването на химически оръжия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР