Рафаел Надал започна по мечтан начин новия сезон, след като

...
Рафаел Надал започна по мечтан начин новия сезон, след като
Коментари Харесай

Потвърдено: Надал вече е в Акапулко и ще участва на турнира в мексиканския град

Рафаел Надал стартира по желан метод новия сезон, откакто победи на Аустрелиън Оупън и по този метод извоюва своята 21-ва рекордна купа от Големия шлем. Рафа изигра някои доста тежки мачове в Мелбърн, като множеството тенис специалисти чакаха Матадора да си вземе заслужена отмора от кортовете и да концентрира силите си към оптимална подготовка за клей сезона, само че испанецът е твърдо решен да резервира победната си инерция и неотдавна съобщи, че ще взе участие на Мастърса в Индиън Уелс, а през днешния ден 21-кратният първенец дойде в Акапулко, въпреки че до последно не беше сигурен дали ще пътува за мексиканския град и записа известие за локалните си последователи:

" Здравейте! Много се веселя да се върна тук в Мексико и бих желал да поздравя своите мексикански другари. Надявам се да се видя с всички от тях през тези дни, като им адресирам една огромна прегръдка " - приключи някогашният номер едно.

Така евентуално Надал може още веднъж да премери сили с Даниил Медведев, който победи на финала в първия " мейджър " шампионат през сезона. Руснакът също дойде по-рано в Мексико и към този момент организира подготовка на напълно новия тенис комплекс. Надпреварата ще започва на 21 февруари и дава обещание да бъде повече от забавна, тъй като в деяние ще забележим имена от ранга на миналогодишния първенец Александър Зверев, Стефанос Циципас и нашия Григор Димитров.

¡Hola,!
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР