Рафаел Надал стартира с разгромна победа в последователни сетове участието

...
Рафаел Надал стартира с разгромна победа в последователни сетове участието
Коментари Харесай

Надал за Уимбълдън: Нямам ясна позиция и е без значение дали съм съгласен с решението

Рафаел Надал започва с разгромна победа в поредни сетове присъединяване си в тазгодишното Открито състезание на Франция, след което по време на конференцията си след дуела бе запитан по отношение на мнението си по една от най-обсъжданите тематики в света на тениса през последните дни, а точно решението на АТР да не присъжда точки на идния Уимбълдън като ответна реакция към възбраната на All England Club за това съветски и беларуски тенисисти да вземат участие в конкуренцията. Матадора не пожела да заеме ничия страна в спора, а ето и какви бяха точните му думи:

" Нямам ясна позиция. Винаги някой ръб или човек взима решения и всички играчи би трябвало да ги следваме. Всеки тенисист има друго мнение по даден въпрос и по тази причина се нуждаем от някого, който да взема решение. Бордът на АТР взима някакво решение и ние би трябвало да го приемем, няма значение дали аз съм склонен с него.

Все отново разбирам и двете страни. Разбирам позицията на Уимбълдън без подозрение, само че в това време почитам и това, че ATP пази своите играчи. Това е. Всяка една от двете страни си има своите аргументи. Да се надяваме, че АТР и Уимбълдън ще съумеят да проведат взаимен диалог и да договарят за по-добро бъдеще ", разяснява рекордьорът по трофеи от Шлема.

Nadal on Wimbledon/points. " I don`t have a clear opinion. There is always a board or a person making decisions and all players have to follow. Every player have a different opinion about all matters and in this world we need somebody to make decisions. Doesn`t matter if I agree ".
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР