Рафаел Надал ще се завърне обратно в ATP Тура на

...
Рафаел Надал ще се завърне обратно в ATP Тура на
Коментари Харесай

Надал обратно на корта за турнира в Монте Карло

Рафаел Надал ще се завърне назад в ATP Тура на клей кортовете в Монте Карло идващия месец, оповестиха уредниците на конкуренцията.


„ Никога не знаеш какво ще направи той, само че го видях да тренира на частен корт…и останах с усещането, че слушах хищник. Той удря топката по този начин, както в никакъв случай преди не я е удрял. Почувства някакъв дискомфорт, тъй че бе изплашен и реши да не играе на Индиан Уелс, само че преминатите прегледи не откриха никакъв проблем “, сподели турнирният шеф Дейвид Маси на конференция в Париж.

22-кратният първенец от Големия шлем се свлече до номер 652 в международната класация тази седмица и употребява „ предпазен ранкинг “, с цел да влезе в главната скица в Монте Карло, който е първият шампионат на клей корт от сериите Мастърс 1000 през сезона. Матадорът е печелил купата рекордните 11 пъти, само че последният му успех датира от 2018.

Мастърсът в Монте Карло стартира на 7 април и отбелязва началото на сезона на червени кортове, където Надал може да изиграе последния в кариерата си Ролан Гарос – конкуренция от Шлема, която той е печелил цели 14 пъти. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР