Рафаел Надал ще говори пред медиите утре от 14:45 ч.

...
Рафаел Надал ще говори пред медиите утре от 14:45 ч.
Коментари Харесай

Ясен е часът на извънредната пресконференция на Надал


Рафаел Надал ще приказва пред медиите на следващия ден от 14:45 ч. българско време. Това стана ясно след информацията, предоставена от неговия PR специалист Бенито Перес-Барбадийо. Световният №4 заяви за плануваната прескоференция през вчерашния ден след особено събитие, на което бе награден с едно от най-високите оценки на испанските военноморски сили.

Очаква се рекордьорът по трофеи от Големия шлем да внесе изясненост по отношение на това дали ще бъде в положение да играе на започващия след по-малко от две седмици Уимбълдън. От началото на предходната седмица Надал се подложи на ново лекуване – така наречен „Импулсна стимулация“, с вярата то да позволи хроничния му проблем със стъпалото.

От понеделник първенецът на Australian Open и Ролан Гарос тренира на тревните кортове в клуба в Майорка, като по думите на неговия чичо – Тони Надал, той се усеща добре. Утре в 11:30 ч. българско време Матадора ще организира още едно занятие, което няма да е налично за медиите.

Другата забавна тематика, която международният №4 най-вероятно ще разяснява, е слухът за бременността на неговата брачна половинка Мария Перейо. Вчера испанският таблоид Hola заяви, че Матадора и брачната половинка му чакат дете, само че досега никой от обкръжението на Надал не е коментирал тематиката.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР