Рафаел Надал разби Доминик Тийм набързо и се класира за

...
Рафаел Надал разби Доминик Тийм набързо и се класира за
Коментари Харесай

Надал даде само два гейма на Тийм и очаква Григор Димитров на полуфиналите


Рафаел Надал разруши Доминик Тийм небрежно и се класира за предпоследната фаза на Мастърса в Монте Карло, в която негов съперник ще бъде Григор Димитров. Испанският левичар разгроми австриеца с 6-0, 6-2 единствено за 68 минути. Надал осъществя пет пробива, а не позволи неговият сервис да бъде заплашен нито един път.

Кралят на клея към този момент е в серия от 12 следващи победи на тази настилка, като освен това в тях не е изгубил нито един сет.

Григор Димитров по-рано през днешния ден се наложи над Давид Гофен с 6-4, 7-6 (7-5). Първата ни ракета победи белгиеца за седми път в осем мача и реализира най-хубавия си резултат в Княжеството. Димитров завоюва относително елементарно първата част, а във втората сътвори героизъм, откакто губеше с 1-5. Надал, десеткратен победител в Монте Карло, води с 10-1 в дуелите с Григор Димитров. Единствената си победа хасковлията записа през 2016 година на твърди кортове в Пекин. На клей Гришо е спечелил единствено един сет против Рафа - през 2013 година точно в Монте Карло. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР