Рафаел Надал не бе излизал на корта в официален мач

...
Рафаел Надал не бе излизал на корта в официален мач
Коментари Харесай

На семейна разходка: Първи снимки на Надал и съпругата му с новородения им син

Рафаел Надал не бе излизал на корта в формален мач от Откритото състезание на Съединени американски щати до предходната седмица, когато взе присъединяване в Мастърс конкуренцията в Париж. Завръщането на Матадора обаче не се увенча с триумф и той инкасира проваляне още на старта, инкасирайки проваляне в първия си дуел против Томи Пол. До края на сегашния сезон за рекордьора по трофеи от Шлема следва присъединяване в Nitto ATP Finals (от 14 до 21 ноември), както и вероятно присъединяване във Финалите на Купа " Дейвис " (от 22 до 27 ноември).

Изглежда, че в интервала сред Мастърса в Париж и началото на Заключителния Мастърс в Торино испанецът е решил да се прибере вкъщи в Майорка и да се наслаждения на в допълнение време със фамилията си. Припомняме, че на 8 октомври семейство Надал се снабди с още един член, откакто Рафа и брачната половинка му Мария Франсиска Перейо станаха родители за пръв път. Според информацията, популяризирана в испанските медии, новороденият им наследник носи името на татко си - Рафаел Надал Перейо. 

Досега Надал не е разгласил никакви фотоси от своето бащинство, но по всичко проличава, че със брачната половинка му не са съумели да се предпазят от медийното внимание, защото по-рано през днешния ден на корицата на испанското списание Semana се появиха фрагменти от разходката на двамата родители дружно със сина им по улиците в Майорка.

Nadal and his wife with their child
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР