Рафаел Леао не пристигна с отбора на Милан в хотела

...
Рафаел Леао не пристигна с отбора на Милан в хотела
Коментари Харесай

Рафаел Леао не пристигна с отбора на Милан часове преди сблъсъка с Интер

Рафаел Леао не дойде с тима на Милан в хотела преди упования с голям интерес първу полуфинал в Шампионската лига сред “росонерите ” и Интер. Той е останал въз основата на клуба, където ще му бъдат направени спомагателни проби. 
 Пиоли: Леао ще се пробва до последно, може изобщо да не го извикам за мача Пиоли: Леао ще се пробва до последно, може изобщо да не го извикам за мача
Португалската звезда получи контузия в дуела против Лацио през уикенда, а през вчерашния ден Стефано Пиоли разгласи, че до последно ще се следи неговото положение с вярата да бъде подготвен за конфликта с " нерадзурите ". Въпреки това наставникът бе безапелационен, че няма да повика Леао, в случай че нападателят не е изцяло възобновен. Футболистите на Милан дойдоха в хотел в 10 сутринта локално време, където да се настроят за дуела с градския противник.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР