Радвайте се на топлите дни, с които изпращаме май. Защото

...
Радвайте се на топлите дни, с които изпращаме май. Защото
Коментари Харесай

Радвайте се на топлото! Иде студен юни

Радвайте се на топлите дни, с които изпращаме май. Защото юни ще ни се види като март – заран и вечер много студено, пред деня топло.

Синоптиците от " Метео Болканс " оповестиха прогнозата си до края на месеца. И съгласно нея юни ще е студен. " През идващите дни, страната ни ще се окаже сред две радикално разнообразни по харектеристики въздушни маси. На северозапад от полуострова лежи по-хладна въздушна маса, а на югоизток - гореща въздушна маса ", настояват експертите, които пуснаха прогнозата си във фейсбук.

Поради тази синоптична конюнктура, температурите на полуострова непрекъснато ще се " двоумят " и мощно ще зависят от разположението на студената въздушна маса.

Една от аргументите е другите свойства и компактност, като те мъчно ще се смесят. През деня заради мощното въздействие на Слънцето атмосферата ще се затопля, само че по здрач и през нощта, чакаме " леки " захлаждания.

Поради тази причина, чакаме и огромна температурна амплитуда, като утринните ще са извънредно прохладни, а денем - много високи. Температурите у нас ще са сред 8-13 градуса, а оптималните над 25-28.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР