“Радваме се, че ще бъдем домакин на най-популярната любителска верига

...
“Радваме се, че ще бъдем домакин на най-популярната любителска верига
Коментари Харесай

Тенис академия Каратанчева предоставя нова възможност за любителите

“Радваме се, че ще бъдем хазаин на най-популярната любителска верига в страната. Тенис академията ни разполага с шест перфектни клей корта и е изцяло готова да одобри шампионат от такава категория. Традиционно всяка неделя организираме любителски шампионати, само че с семейството на вечерните шампионати, ще дадем спомагателна опция на нашите клиенти, както и на всички нови играчи, да се уверят в качествата въз основата, която градим всеки ден с моя екип и влагаме доста обич в това “, съобщи Сесил Каратанчева

Благодарение на отличната рейтингова система на Интерактив Тенис вечерните шампионатите оферират три разнообразни равнища на игра, в които участниците могат да се включат според от техните качества и рейтинг, което им подсигурява оптимално забавни дуели с равностойни съперници.

Състезанието започва на 1 август, като през първата седмица в оспорвани борби ще влязат начинаещите играчи от категория 125. Тази категория е подобаваща за „ прохождащите “ в спортния тенис, които желаят да усетят адреналина от играта на точки.

Средната категория, която е подобаваща и за по-напреднали играчи, стартира седмица по-късно, на 8ми август. В нея с изключение на начинаещите играчите с рейтинг от 10, 9 и 8, могат да се включат и играчите с рейтинг 7 и 6, които са поставените в категория 250. В най-високата категория на шампионата – ITL500 могат да вземат присъединяване всички, които желаят да премерят сили с опитни играчи, конкуренцията започва на 15ти август. Тази, както и останалите категории, са отворени за начинаещи играчи, които желаят да се запишат, с цел да натрупат спомагателен опит в спортна атмосфера, изправяйки се против състезателите с най-голям рейтинг. Среща с подобен състезател би била същинско и вълнуващо предизвикателство.

Вечерните шампионати на ИТЛ са известни в тенис средите, с това, че формата се приближава до този на експертите и оферират условия на игра, които да накарат всеки участник да се почувства съвсем като своя кумир. Освен формата, който е 2 от 3 сета и квалификациите за всяка скица, надпреварите не престават две седмици, което разрешава на феновете да се потопят в страстта наречена „ тенис шампионат “.

Записването за трите категории към този момент е отворено, а искащите да се включат в категория Има Такъв Народ 125 могат да го създадат до 30 юли. За повече информация и регистрация може да посетите уеб страницата на Интерактив Тенис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР