Радваме се, че най-сетне в района натрупа достатъчно сняг, за

...
Радваме се, че най-сетне в района натрупа достатъчно сняг, за
Коментари Харесай

Страхотен сняг на Мальовица! Комплексът пусна всички ски писти

" Радваме се, че най-накрая в региона натрупа задоволително сняг, с цел да посрещнем всички фенове на ските! На обновените ски писти и спортни уреди в Мальовица предлагаме необикновено зимно преживяване за всички скьори " разясниха от курортен комплекс Мальовица.

През тази нетрадиционно топла зима даже и на едно от най-високите места в България Мальовица бе мъчно да натрупа сняг. Но въпреки и чак в края на януари, пистите в региона са покрити с пълен слой бухнал сняг и чакат запалените скьори да доближават нови върхове.

" Любителите на ските, сноуборда и даже на шейните са добре пристигнали на Мальовица! Отворени са писти " Стената " и " Ръждавица ", Учебен плац на Меча поляна, както и влекът Голямата паничка. " Допълниха още от комплекс Мальовица.

Не може да не се означи, че в последната година зоната към Меча Поляна в курортен комплекс Мальовица претърпя цялостна промяна. Ски оборудванията са изцяло актуализирани. Пистите се поддържат от напълно нови машини. Освен това, Централната планинска школа също бе ремонтирана. Едноименният хотел " Мальовица " стана обект също на сериозна промяна, като към този момент месец посреща посетители в актуализирани стаи с комфортен интериор, предоставящи спиращи дъха гледки от прозореца.

Курортен комплекс Мальовица се трансформира в уместно място за отмора освен за запалените скьори, а и за феновете на разходките, защото от него стартират някои от най-популярните планински направления в неповторимата Рила.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР