Радостта от появата на новата песен и видео на Софи

...
Радостта от появата на новата песен и видео на Софи
Коментари Харесай

Плашат Софка със затвор заради защитена местност

Радостта от появяването на новата ария и видео на Софи Маринова бързо бе помрачена с открити закани за арест.

Етрополската звезда снима парчето „ Мили, благи “ върху Каменните гъби край Кърджали. И до момента в който приемала поздравления за добре свършената работа, по телефона получила няколко позвънявания, които я стреснали.

Журналисти се нахвърлили върху нея, искайки й сметка за какво е снимала на неразрешено място. Посегателството й против българската забележителност щяла да й коства три години затвор или 20 хиляди парична санкция. Софи изпаднала в нервност, не знаела какво да прави.

По най-бързия метод тя се обадила на режисьора Людмил Иларионов – Люси, който е снимал клипа. И цялата концепция за сюжета и местоположението на фотосите са негово дело. Люси реагирал много умерено на притеснителния роман на Софи и бързо я успокоил, че никой няма да я тикне в пандиза, нито пък ще я санкции.

Според него даже би трябвало да й благодарят, тъй като е направила реклама на Министерството на културата. Той добави, че не знаел, че става въпрос за предпазен естествен феномен и акцентира, че постоянно, когато снима на такова място, желае позволение.

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР