Радостина Цветанова реши да прекрати профила си в социалната мрежа

...
Радостина Цветанова реши да прекрати профила си в социалната мрежа
Коментари Харесай

Майката на Сашко внезапно се скри от хората

Радостина Цветанова реши да приключи профила си в обществената мрежа фейсбук, в който в последните 3 денонощия на търсене не беше написала и ред за по-малкия си наследник

Майката на изчезналия 12-годишен Александър от Перник, който хиляди доброволци с изключение на жандармерия и полиция търсят към този момент четвърти ден къде ли не Радостина Цветанова реши да приключи профила си в обществената мрежа фейсбук, в който в последните 3 денонощия на търсене не беше написала и ред за по-малкия си наследник и неговото изгубване в петък, пишат сътрудниците от Лупа.бг.

От въпросната страница на Цветанова ставаше ясно, че тя от няколко години живее в югозападния британски град Суиндън, дружно с нов мъж в живота си. До 2019 година тя постоянно е разгласила фотоси на дребния Сашко, в това число за първия му образователен ден, от морския бряг, както и други. Отстъстваха обаче общи снимки с татко му - Александър-старши.

В последните часове стана ясно, че изчезналото дете има по-голям брат - Раян, на 23 години, очевидно от първия брак на Радостина. С него тя също се е хвалила в обществените мрежи. Последните й снимки, преди изненадващо да изтрие профила си, обаче бяха все нейни селфита и пейзажи от Острова. Няма данни тя да се е завърнала от Англия у нас поради изгубването на Сашко или най-малко сходна информация не е доказана от органите на реда досега. В мрежите обаче се шири версия, че точно тя може да е взела Сашко и да не е съобщила на татко му за дейностите си, т.е. да го укрива.
И до момента Александър Цветанов нито един път не е споменавал името на майката на детето, с изключение на в подтекста, че единствено той, лелята на детето и баба му поставят грижи за него в родния Перник, а родителката е зад граница от дълго.

Буди неразбиране и фактът, че въпросната дама по този начин и не се е присъединила в издирвателната акция на дребния Сашко. Полетите от Лондон до София са ежедневни, освен това по няколко пъти в разнообразни елементи на деня и с разнообразни самолетни компании.

Междувременно се появи нова версия.

Жена от Благоевград е видяла момченце, което наподобява на изчезналия Сашко от Перник. Детето е било придружавано от жена. Това разясняват търсещите в канала на доброволците, които търсят 12-годишното дете, написа Блиц.

Жената и детето са били видяни през вчерашния ден към 16 часа в региона на „ Даме Груев “. Очевидка е пробвала да наблюдава дамата и детето, само че те са бързали. Жената е била с обеца на носа, детето е било с яке на зелени ленти. Придружителката е подшушнала нещо на детето и са избягали.

Подаден е към този момент сигнал на 112.

Доброволците разясняват дали не става въпрос за майката на момченцето и настояват, че в случай че някой е с детето, то сигурно е било преоблечено.

Предстои да се обясни дали видяното през вчерашния ден дете е Сашко, или благоевградчанката се е припознала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР