Радостин Василев разкри, че имало заплаха срещу него. Това той

...
Радостин Василев разкри, че имало заплаха срещу него. Това той
Коментари Харесай

Нова бомба от Р. Василев! Кой го заплаши

Радостин Василев разкри, че имало опасност против него. Това той разкри по време на конференцията, на коят осъобщи, че напуска парламентарната група на ПП-ДБ. 

-->
" Обади ми се шефа на ДАНС, който ми сподели, че имало сигнал за опасност от най-високо равнище за мен. Искали да ми навредят. Това е единственият ми допир със службите, че ще се подхващат дейности по предварителна защита. Не е коментирано с президента и извънземните ", разкри той.  

Василев сподели, че Петков го е попитал подготвен ли е да направи крачка встрани в името на това да има държавно управление и той е дал отговор, че ще го направи, само че при изискване кой ще бъде министър на спорта. 

" Денков сподели, че си е избрал министър и ми даде името на корупционер. С четирима сътрудници отидохме в централата на Политическа партия и след диалози с Петков стигнахме до Димитър Илиев, който е страховит. Той обаче сподели, че не може да поддържа това, тъй като е обратно на правилата му. Аз не мога да бъда министър в държавно управление с ГЕРБ, нито в държавно управление на малцинството, подкрепено от ГЕРБ ", показа още Василев. 

" Никога до момента страна от Европейски Съюз или НАТО не е желала от нас да координира ръководителите на службите си. Вероятно сте чели законите за ДАНС и разузнаването, знаете по какъв начин стават избора, назначението и уволняването. Идеята някое име да бъде съветвано е антидържавна и влиза в границите на Наказателния кодекс. Друг е въпросът, че в последните 20 години има случаи, в които се преценя приемливостта и неприемливостта на разположение. Но да бъде възложен лист, който да се съветва, покрива няколко члена от Наказателен кодекс. Записът ще е свободно публикуван и несъмнено и прокуратурата ще се поинтересува от него ", изясни още Радулов. 

Той разкрива, че в записа се чува по какъв начин Василев декларира, че държавното управление ще изтрае единствено една година. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР