Радостин Василев, който преди два дни напусна коалицията ПП-ДБ, публикува

...
Радостин Василев, който преди два дни напусна коалицията ПП-ДБ, публикува
Коментари Харесай

Радостин Василев: Съд, затвор и възмездие за унищожителите на изстрадалия български народ

Радостин Василев, който преди два дни напусна обединението ПП-ДБ, разгласява мощен пост в персоналната си Фейсбук страница.

Ето какво гласи той: 

България над всичко!

Скъпи българи,

Аз бях изправен пред избор - да разкрия цялата истина на българско общество или да замълча и да напусна Политическа партия, ставайки съизвършител в мафиотска омерта. Аз направих своя избор и не скърбя за това. Ценностната ми система не разрешава да вземам участие в подмолни покупко-продажби във щета на българския народ. Единственият съдник за това мое решение може да бъде единствено гражданското общество, а не платени социолози, политолози, антрополози и фейсбук инфлуенсъри, които се хранят от статуквото.

Категоричен съм, че античният, горделив, интелигентен, деятелен и работлив български народ не заслужава да продължава да бъде лъган от представящите се за носители на морал, честност и апелиращи за бистрота псевдополитици. Затова разкрих цялата истина пред очите на жителите.

Аз в коалиция с проклятието на България в последните повече от 12 години Бойко Борисов няма по какъв начин да вземам участие. Никога няма да вляза в уйдурма с корпорация ГЕРБ. За мен ГЕРБ е действителен зложелател на жителите и би трябвало да бъде отхвърлен от властта. За Кирил Петков ГЕРБ е единствено маркетингов зложелател или бранд за печелене на утвърждение и електорат, само че не и действителен зложелател.

Всички почтени и честни български жители сме изпитали на гърба си ръководството на хунтата. Няма по какъв начин да реформираме правосъдната система с хунтата.

Време е всички, без значение дали са " вносни " или натурални български бандити родом от Банкя, представящи се за загрижени политици и " спасители " да бъдат изметени от ръководството на страната. Българският Картаген с център Банкя може да падне единствено след избори и обединяване на българския народ, а не с неистини, операции и сделки на мрачно.

Аз съм пореден и кардинален в дейностите си в политиката. Не приближавам своите убеждения. Почти преди година с част от сътрудниците напуснахме " ИТН ", тъй като мафията проби там. Този факт се удостовери в сегашния парламент. В момента Има Такъв Народ са едни 11 индивида, които покорно поддържат ГЕРБ. Сега ПП-ДБ са на път да създадат същото в името на властта непременно. Аз още веднъж постъпих по същия метод и напуснах, тъй като не мога да вземам участие в скица легитимираща и " изпираща " ГЕРБ. В скица, която да мотае имунитета на Бойко Борисов до момента в който се провали опцията да му се търси отговорност.

Трябва един път вечно да бъде комплициран завършек на омертата в политиката и тясно партийните ползи свързани с жаждата за власт.

Съд, затвор, отмъщение и правдивост за унищожителите и грабителите на изстрадалия български народ!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР