Радослав Рибарски е кандидат за министър на енергетиката в кабинет

...
Радослав Рибарски е кандидат за министър на енергетиката в кабинет
Коментари Харесай

Радослав Рибарски е кандидатът за енергиен министър, Даниел Лорер ще отговаря за иновациите при връчване на втори мандат на ПП-ДБ

Радослав Рибарски е претендент за министър на енергетиката в кабинет с мандат на коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ (ПП – ДБ). Лидерите на обединяването показаха на конференция през днешния ден състава на държавното управление, което ще предложат с втория мандат, в случай че първият мандат на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили е несполучлив, съобщи Българска телеграфна агенция.   Радослав Рибарски е депутат в 47, 48 и 49-ото Народно заседание, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия – Демократична България. Председател на Комисията по енергетика в 47-то Народно заседание, заместник-председател на Комисията в 48-я парламент. Член на Комисията по защита и в двата Народното събрание. Кариерното развиване на Радослав Рибарски досега е напълно в бранш „ Енергетика “. Интересът му към новаторските технологии първоначално го насочва към възобновимите енергийни планове. Стартира кариерата си с работа по огромни планове за създаване на ветропаркове и фотоволтаични централи. Преди да стане депутат, развива редица интернационалните планове в бранш „ Енергетика “ в „ Енергоремонт – Гълъбово “ АД. Дружеството е профилирано в производството и построяването на котелно съоръжение за Топлоелектрическа централа и фабрики за оползотворяване на боклуци. Също по този начин е търговски шеф на българско сдружение, профилирано в производството и построяването на сероочистващи съоръжения и индустриално съоръжение за отклоняване и ликвидиране на димни газове и флуиди. През 2002 година приключва ГПЧЕ „ Ромен Ролан “ Стара Загора с профил британски и немски език. Висшето си обучение придобива в УНСС със компетентност „ Международни стопански връзки “ и магистърска степен по „ Управление на интернационалните планове “ още веднъж във факултет „ Международна стопанска система и политика “ в УНСС.

Даниел Лорер е претендентът за министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер е народен представител в 48-мото Народно заседание, член на Комисия по външна политика и зам.-председател на Комисията по икономическа политика и нововъведения, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия – Демократична България. Той е министър на нововъведенията и растежа до август 2022 година в постоянното държавно управление на Кирил Петков. Създава министерството на нововъведенията от нулата и го трансформира в едно от най-успешните в държавното управление на “Продължаваме Промяната ”. Ръководената от него институция отключи достъпа на дребните и междинни предприятия до пресен капитал за енергийна успеваемост, софтуерна рационализация и започващи бизнеси. Първата за България мярка по Плана за възобновяване и резистентност започва точно в това министерство. Заедно с това върна доверието на задграничните вложители в България. След активизиране на поддръжката и привличане на високотехнологични и новаторски компании, българската стопанска система стартира да се трансформира в съвременна с производства с висока добавена стойност, показват от пресцентъра. Даниел Лорер е роден на 28 май 1976 година в София, само че през по-голямата част в последните 15 години живее във Варна.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР