Радо скъса нервите на Иван и Андрей, но продуцентите със

...
Радо скъса нервите на Иван и Андрей, но продуцентите със
Коментари Харесай

Радо от Фермата скъса нервите на Иван и Андрей, те му го в...

Радо скъса нервите на Иван и Андрей, само че продуцентите сигурно си му го върнаха, тъй като беше показан в доста неприятна светлина, а същинското му лице в действителния живот е напълно друго

Един от най-скандалните участници в селскостопанското риалити „ Фермата “ този сезон несъмнено е баскетболиста Радослав Колев. Оказа се, че той има много богато минало на деен държавник.



Освен баскетбола, фитнеса, работата и тренировките с деца, той е и член на кукерска група „ Йорданови Арт и другари “ с която се появява по празници, манифестации, само че най-интересното е, че посредством звъна на чановете е дал своя принос в битката с вируса при започване на пандемията.



Тогава, когато всички затворени по домовете ръкопляскахме на медиците на първа линия, Радо шейсет дни поред, всяка вечер обикаля квартала си и гони злото блок по блок. И това е единствено едно от делата му в поддръжка на хората, написа vihrogon.bg. Участва в съвсем всяка акция за събиране на капачки, засажда дръвчета, включва се в почистването на квартала си и какво ли още не. Всичко това е документирано в профила му в обществената мрежа.

 



Безспорно е забавна персона, само че дали съфермерите му не съумяха да го оценят или той сподели напълно друга своя страна в стопанството не е ясно, само че сякаш са две напълно обособени персони. Радо, който лазеше по нервите на всички, даже се стигна до такава степен, че дамите да се опасяват от експанзията му и в следствие бе изпъден,явно има и ред позитивни качества.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР