Радиотерапевтът, онколог и ръководител на клиниката Медицинския град“ Станислав Ракитин,

...
Радиотерапевтът, онколог и ръководител на клиниката Медицинския град“ Станислав Ракитин,
Коментари Харесай

Сексът - рисков фактор за развитието на рак

Радиотерапевтът, онколог и началник на клиниката „ Медицинския град “ Станислав Ракитин, в изявление за вестник " Тюменска област през днешния ден ", прикани да спре да яде прекомерно гореща храна като една от аргументите за развиването на рак, оповестява РИА Новости.
Според него това води до изгаряния и дисторция на клетките, а също по този начин визира работата на органите. Особено обиден от това е хранопровода, съобщи БГНЕС.
 Какво би трябвало и НЕ би трябвало да вършиме преди секс Какво би трябвало и НЕ би трябвало да вършиме преди секс
Изглежда, че сексът не познава граници или забрани. Има обаче неща, от които не е зле да се откажете в навечерието на първата романтичн...
" Япония служи като удостоверение на този модел. Туморите на хранопровода и стомаха са измежду главните болести. Това се дължи на обстоятелството, че японците ядат храната незабавно, в доста горещо положение ", споделя Ракитин.
Друга не явна причина за рак, експертът намира в безразборните полови контакти. Той изяснява, че най-често дамите се сблъскват с този проблем заради човешкия папиломен вирус (HPV).
" HPV носи със себе си рисковете от рак на маточната шийка, гърлото и белия дроб. Наличието на HPV в организма в действителност води до развиването на онкологични процеси. Мъжете са по-скоро носители в този случай ", споделя лекарят.
Ракитин поучава дамите да следват превантивни ограничения и да потискат вируса при заразяване. Той предлага от време на време посещаване на гинеколог, както и постоянен скрининг и диагностика.
 3 храни, които НЕ се ядат преди секс 3 храни, които НЕ се ядат преди секс
Всички знаем, че съществуват избрани храни (афродизиаци), които въздействат удобно на половото ни предпочитание. Оказва се обаче, че и...
Лекарят напомни, че най-често развиването на рак се въздейства от генетично влечение, положението на имунитета, както и неприятните привички: пушене и пиянство на алкохол. В същото време, двойният табиет в композиция носи още по-канцерогенен резултат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР