Радикалната феминистка пропаганда на Холивуд продължава с “Капитан Марвел. По-малко

...
Радикалната феминистка пропаганда на Холивуд продължава с “Капитан Марвел. По-малко
Коментари Харесай

Брутален феминизъм и политкоректни глупости в „Капитан Марвел“

Радикалната феминистка агитация на Холивуд продължава с “Капитан Марвел ”. По-малко от два месеца преди премвиерата маркетинговата акция се разпростира и е доминирана от дами и цветнокожи облици, което е в благозвучие с новата партийна линия на “това, което имаме като напредничав хайлайф ”.
 52_5  52_4  52_2
Действието на “Капитан Марвел ” се развива в предишното, през 90-те години на ХХ в. В центъра на историята е водачът от женски пол Каръл Денвърс, изиграна от изключително досадната и радикална холивудска феминистка Бри Ларсън. Благодарение на ДНК на извънземните крий тя придобива свръхсилите, която я вършат Капитан Марвел. В началото на кино лентата тя живее на планетата на крий Хала, където е част от първокласен отряд от галактически служители на реда, наречени Старфорс. Когато след случай Денвърс се озовава на Земята, тя открива потиснати мемоари от предишното си и се трансформира в единствената вяра на хората, хванати в клопката на войната сред крий и извънземната раса скръл, предвождана от злия Талос (Бен Менделсон).

Режисьори на “Капитан Марвел ” ( “Captain Marvel ”) са Анна Боден и Райън Флек ( “Mississippi Grind ”, “Half Nelson ”), а сюжетът е дело на Мег Лефов ( “Отвътре на открито ”), Никол Пърлман ( “Пазители на галактиката ”), Женива Робъртсън-Дуорет ( “Tomb Raider: Първа задача ”) и Лиз Флахив & Карли Менш ( “Glow ”). В функциите са с изключение на Бри Ларсън са още Джуд Лоу, Самюъл Л. Джаксън, Бен Менделсон, Кларк Грег, Лий Пейс, Джимон Хонсу, Лашана Линч, Джема Чан, Алхенис Перес Сото и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР