Радев: Българите не вярват, че политиците разчитат само на заплатата

...
Радев: Българите не вярват, че политиците разчитат само на заплатата
Коментари Харесай

Радев: Българите не вярват, че политиците разчитат само на заплатата си

Радев: Българите не имат вяра, че политиците разчитат единствено на заплатата си
Една от аргументите съгласно мен българските жители да бъдат през днешния ден по улиците е и това, че те не имат вяра, че българските политици разчитат единствено на заплатата си.

Това сподели президентът Румен Радев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Българите ще имат заслужен живот тогава, когато възпитат своите политици да живеят единствено от заплатата.

Радев сподели, че не той дефинира заплатата на президента, а Народното събрание, тъй че народните представители са в цялостното си право да я понижат, както намерят за добре.

„ Що се отнася до увеличението на заплатите на политическия хайлайф, то е целесъобразно единствено в случай че бъде обвързано с тяхната активност във връзка с действителното повишение на благосъстоянието на българските жители. Такива трендове към този момент няма “, уточни президентът.

Среща сред него и Бойко Борисов, по думите на Радев ще има, когато водената от премиера коалиция създаде ясна и съответна визия за оправянето с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на пагубния срив на вложенията и за реализиране на стопански растеж, който да направи по този начин, че да догоним страните от Централна и Източна Европа. „ Нали не очаквате, че ще беседваме и ще обсъждаме 4-годишната стратегия на кабинета „ Борисов 3 “, която изведе хората на улиците “, съобщи президентът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР