Рачков задълба дъното яко! Митето Рачков отврати зрителите на „Капките“, но

...
Рачков задълба дъното яко!
Митето Рачков отврати зрителите на „Капките“, но
Коментари Харесай

Зрителите отвратени от Рачков: Митето си го извади в ефир!

Рачков задълба дъното крепко!
Митето Рачков отврати феновете на „Капките“, само че този път докрай. Водещият, който от години минава всички граници на нормалността и не стопира да нервира, както аудитория, по този начин и жури, нощес „прокопа тунел под дъното“.
 Рачков
Рачков стана върхът на простотията

След осъществяването на Алисия, която трябваше да се направи на Принс, Рачков се зае с постоянния си скеч. Той реши да направи подарък на певицата като й подари най, но най-скъпото, което има. За задачата я замъкна зад подложен на сцената заслон и… си го изкара.

Разбира се, идеше тирада за елементарна краставица, чиято цена знаем, че е много повишена в последно време. Но като видите и фотографията, ще разберете за какво феновете избухнаха гневни. Рачков се постара да наподобява по този начин, все едно краставицата е неговият член, който преди малко е извадил от гащите.



Чашата преля, а потресени хора нададоха зов в нета, че е извънредно време или Маги Халваджиян да санкции солено Митака за все по-циничните му изцепки, или напряко да му бие шута от предаването. „Как го търпят и по какъв начин разрешават такива простотии в ефира?! Моето внуче гледа това шоу, какъв брой още деца го гледат, това е отврат“, недоволстват консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР