Работници на „Градини и паркове“ възстановиха шахтите от поливната система

...
Работници на „Градини и паркове“ възстановиха шахтите от поливната система
Коментари Харесай

Поправиха шахти в пловдивски парк, унищожени от вандали

Работници на „ Градини и паркове “ възвърнаха шахтите от поливната система в Парка на репресираните в регион „ Тракия “.

„ Реагирахме неотложно, откакто получихме сигнали от жители, че капаците на шахтите са унищожени. Паркът е измежду най-оживените места за отдих в региона. Освен възрастни хора, тук със своите майки идват десетки дребни деца, които би трябвало да играят в безвредна среда, а в шахтите има електроклапани, въпреки и с невисок волтаж напрежение. Още през вчерашния ден обезопасихме мястото, а след незабавна доставка тази заран поставихме напълно нови шахти “, разяснява шефът на общинското дружество Веселин Козарев.



Той приканва хората да пазят, а в случай че станат очевидци на вандалски прояви, да алармират способените институции на тел. 112, с цел да може причинителите да бъдат открити и глобени. По думите му възобновяване след всяко посягане върху общинската благосъстоятелност е за сметка на спомагателен запас, който би могъл да се употребява за развиването на зелената система на Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР