Работник е настанен в пловдивска болница след трудова злополука в

...
Работник е настанен в пловдивска болница след трудова злополука в
Коментари Харесай

28-годишен работник падна в 3-метров резервоар в Сопот

Работник е настанен в пловдивска болница след трудова акцидент в Сопот. Около 11 ч. през днешния ден 28-годишният мъж работил по обособяването на кофраж по контейнер с дълбочина 3 метра, който ще събира водата на града и ще зарежда два фонтана. Пропукала се дъската, върху която бил стъпил и паднал на дъното.
Прочетете още
" Обади ми се техническият началник на обекта, беше доста обезпокоен. Веднага алармирах на телефон 112, пристигнаха полиция и кола за спешна помощ, а по-късно извикахме пожарната и екип на планинската работа ", изясни пред 24 часа кметът на Сопот Деян Дойнов.

Пострадалият трябвало да бъде изваден деликатно и интервенцията по спасяването му лишила към 40 минути. Преди това му е била обезпечена вода, а кметът ревизирал дали е контактен. " Слязохме при него, питах го по какъв начин е. Мърдаше единия си крайник малко по-леко, допускам има строшаване. Беше в устойчиво психическо положение ", уточни Дойнов. 

Кметът изясни, че 28-годишният не е чиновник на общината, а работи за компания, спечелила социална поръчка. " Изпълнителят носи отговорност за сигурността. Има способени органи, които ще ревизират дали всичко е било изрядно ", сподели още той. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР