Работна група в Министерството на правосъдието обсъжда три варианта на

...
Работна група в Министерството на правосъдието обсъжда три варианта на
Коментари Харесай

Йорданова хвърли бомба: Обсъждат се три варианта на българския закон „Магнитски“!

Работна група в Министерството на правораздаването разисква три разновидността на българския закон „ Магнитски “, заяви отрасловият министър Надежда Йорданова, представена от БНР.

„ Става въпрос от една страна за правене на независим закон със независима процедура, или надлежно използване на процедурите, които сега съществуват по закона за ограниченията против изпиране на пари. Включително беше обсъждан и разновидността дали да не се промени законът, който е обвързван със отбрана против тероризъм. Но всичко това е въпрос на полемика, тъй че когато сме подготвени, ще обявим законопроекта“, сподели правосъдният министър.

Окончателното предложение ще бъде показано за разискване на съдружните сътрудници, разясни още Надежда Йорданова и напомни, че планът на закона, който преди дни изтече в медиите, не подхожда на Конституцията и на Европейската спогодба за отбрана правата на индивида, заради което не може да бъде подсилен.

Правосъдният министър взе участие в полемика за промени в Търговския закон, свързани с възстановяване на производството по неплатежоспособност.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР