Работим в условия на очакване за бързи решения. В ситуацията,

...
Работим в условия на очакване за бързи решения. В ситуацията,
Коментари Харесай

Деница Сачева: 3200 души намериха работа в условията на извънредно положение

Работим в условия на очакване за бързи решения. В обстановката, в която се намираме вършим всичко допустимо да се съгласуваме с работодателите. Това съобщи министърът на министърът на труда и обществената политика Деница Сачева

"Разбирам,че не всеки съумява да влиза в темп. Мерките за мярката 60/40 ще се дообсъди и разшири, тази мярка се ползва и в Германия.Никой не знае какъв брой ще продължи пандемията и по какъв начин се отрази на туризма, бизнеса и стопанската система. Най-дългосрочните прогнози за отражение на бизнеса е 18 месеца ", сподели още общественият министър.



"В обстановка на рецесия има доста отзиви, значимото е да уверим жителите и бизнеса, че ще бъдат подкрепени ", добави Сачева.

"Около 1300 души безработни се записват дневно, за през вчерашния ден бяха 1200. На фона на тези данни, 3200 души откриха работа в сферите на доставки на храна, колцентрове и други ", разкри общественият министър.

Иван Нейков: Социалните служащи са на първа линия в пандемията

"Всички служащи са предпазени, изключително бременни и с увреждания ", приключи Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2332  " Софиямед " изписва Кирил Домусчиев
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР