Работата по реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ ще продължи с

...
Работата по реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ ще продължи с
Коментари Харесай

Реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ продължава от сект...

Работата по реконструкцията на стадион „ Христо Ботев “ ще продължи с създаване на електроинсталацията и ВиК инсталацията на Сектор В още преди 15 януари. Това се договориха на работна среща през днешния ден заместник-кметът по строителство и вложения Пламен Райчев, проектантът на оборудването арх. Георги Савов и изпълнителят на обекта Илиян Филипов, шеф на компания ПИМК. В срещата участваха още надзорникът инж. Атанас Ангелов и инж. Юлиян Попов – шеф отдел „ Строителство и вложения “ в Община Пловдив, който ще следи за напредъка на дейностите.

Архитект Савов подсигурява, че до седмица ще входира в общината модифицирания план за Сектор В („ Трибуна Изток “), където строителят ще продължи дейностите по стадиона. До края на месеца проектантът ще внесе и цялостната техническа документи, дружно с количествено-стойностните сметки, за стадион „ Христо Ботев “.

На работната среща през днешния ден Пламен Райчев разгласи, че екипът от страна на Общината, който ще сътрудничи на изпълнителя за работата на стадиона, ще бъде допълнен. В него ще влязат инженер-конструктор, електроинженер, ВиК инженер и правист. Те ще работят под управлението на Юлиян Попов.

Следващата работна среща е планувана след седмица, като до тогава от общината би трябвало да бъдат входирани заявки за координиране с електроразпределителното сдружение " ЕВН България " и с Водоснабдяване и канализация ЕООД.

Свързани вести Строителят на Колежа: До 1 година стадионът може да бъде подготвен Феновете на Ботев с четири претенции за Колежа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР