Работата по авиационната техника, и въобще работата във ВВС, е

...
Работата по авиационната техника, и въобще работата във ВВС, е
Коментари Харесай

Главният секретар на Румен Радев: Президентът е обединител на нацията

Работата по авиационната техника, и изобщо работата във Военновъздушни сили, е нещо, което не може да бъде забравено. То е едно минало, което непрестанно излиза в съзнанието, и е нещо, от което не може да избягано просто. Работата във Военновъздушни сили е нещо незабравимо, което непрестанно излиза в съзнанието ми, и мога да кажа със страдание, че се наложи да се разделим по един скоропостижен метод. Това съобщи основният секретар на президента Румен Радев - Димитър Стоянов в изявление за " Дарик радио ".

" Определено президентът е обединител на нацията и не е президент на една партия. Мисля, че това го е потвърдил с дейностите си. Явно е, че ръководещите не могат да одобряват рецензия. Това, което споделя президентът, е обвързвано с действителността. Отговорите, които получаваме, постоянно се разминават с тази реалност. Така че престрелката бих споделил, че е повече от отсрещната постройка, в сравнение с от президентството ", добави той.

" Контролът над министрите би трябвало да бъде упражняван от Министерски съвет и от Народното събрание. Президентът няма такива функционалности ", сподели още Стоянов. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР