Путин надмина Хитлер и се превърна в перфектния образ на

...
Путин надмина Хитлер и се превърна в перфектния образ на
Коментари Харесай

Соломон Паси: Путин надмина Хитлер и се превърна в абсолютното зло

Путин надмина Хитлер и се трансформира в съвършения облик на безспорното зло, съобщи по bTV президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси. Според него обаче отношението към съветския президент не би трябвало да се придвижва върху елементарни руснак.

" Думата " руснак " се трансформира в мръсна дума. Нещо, което аз не желая да се случи. Обикновеният руснак е най-страдащият човек сега и най страдащият дълготрайно, както украинският човек. И доста ми се желае да създадем по този начин, че да протегнем ръка както на украинския народ, по този начин и на страдащите съветски хора, които са под ботуша на Путин ", сподели ръководителят на Атлантическия клуб.

Нашите млади генерации би трябвало да знаят, че нито НАТО, нито Европейски Съюз паднаха безплатно като дъжд от небето, а бяха реализирани с старания на няколко полититически генерации и би трябвало да се пазят зорко. Един за всичко всички за един – това е смисълът на член 5. Ако една страна бъде нападната, смятайте че сте нападнали всички нас, дружно. Донфрийд пристигна тук с цел да удостовери това и тези, които не го знаят и тези които го знаят всички да го чуят ", разяснява Паси.

Той прикани българското държавно управление да употребява неповторимия късмет да се превъоръжим по отношение на подписания от американския президент Джо Байдън закон " заем-наем ". " По силата на този закон Съединени американски щати ще похарчат 40 милиарда $ за оръжейна, икономическа и филантропична помощ за Украйна по аналог на едноименната стратегия от времето на Втората международна война за помощ на съдружниците в битката против Хитлер. Подписаният от Байдън закон споделя, че дава помощ за Украйна, само че и за източноевропейските страни, които са наранени от войната ", изясни президентът на Атлантическия клуб в България.

" Трябва да се възползваме от това, че сме наранени. Отиваме при президента Байдън, при неговото държавно управление, при дипломат Херо Мустафа тук, при външния министър Антъни Блинкен и споделяме: " Ние сме наранени и ние желаеме сега да превъоръжим българската войска с американско съоръжение ". Това е златен късмет в никакъв случай в 13 и половина вековната история на България не сме имали сходен късмет да желаяме и да получим такова превъоръжаване. Но това би трябвало държавното управление да го изиска ", разяснява Паси.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР