Путин каза директно на САЩ: Светът, в който считате, че

...
Путин каза директно на САЩ: Светът, в който считате, че
Коментари Харесай

Чуков: Американците са притеснени от руските оръжия

Путин сподели непосредствено на Съединени американски щати: Светът, в който считате, че всички ние би трябвало да живеем, според вашите правила, повече не е годен за нас. Ние предлагаме други правила, които опонират на вашите. Путин не е срещу глобализацията, само че не е за глобализация, в която Съединени американски щати са хегемон. Казва, че всички би трябвало да бъдат равни и да има правдивост.

Това съобщи интернационалният специалист Боян Чуков в предаването " Денят ON AIR " по Bulgaria ON AIR.

По думите му Путин обръща внимание, че не може някой да постанова своята ценностна система, където и да отиде по света. Като имаме поради изявленията на китайските дипломати и на Си, това значи, че Китай държи навръх този тип глобализация, означи Чуков.

Договорът " Нов СТАРТ "

" Американците са тези, които се отхвърлиха от договорите. Путин през 1996 година направи подарък на Съединени американски щати, той ратифицира този контракт. Американците не го ратифицираха. Държавите в Западна Европа, които имат атомно оръжие, също не го ратифицираха. Сега Путин споделя, че Думата ще отнеми утвърждението на контракта от съветска страна. Путин приказва, че не може да има двоен критерий ", разяснява гостът.

Чуков е безапелационен, че към този момент няма риск от нуклеарна война, а американците гледат да не се приближат до прага, в който ще принудят Русия да посегне към атомното оръжие.

" Путин доста ясно дефинира: Можем да употребим атомно оръжие, когато има първи удар с атомн ракети от страна на Съединени американски щати. Докато вашите ракети летят, стотици наши ракети ще летят към вашите територии. Може да се посегне към атомно оръжие, когато има заплаха за Русия ", сподели още интернационалният специалист.

Чуков е на мнение, че американците са обезпокоени от " Буревестник " , тъй като това е ракета с нуклеарен мотор, която може да лети безкрайно време към Земята и да се появи от която и да е посока. Противоракетните системи се вършат по този начин, че да посрещнат ракети от строго избрана посока, обърна внимание той.

" Украйна 10 години убива цивилни в Донецк и продължава да ги убива . Путин ясно дефинира по кое време ще има мир и акцентира, че националната сигурност на едни страни не може да става за сметка на сигурността на други. Докато Русия не реши този проблем - НАТО да се изтегли от границите след 97-а година, американците да приберат своето тактическо нуклеарно оръжие от Европа, да няма бази на НАТО в балтийските страни ", изясни Чуков.

Според него би трябвало да чакаме по какъв начин ще се развият дейностите на бойното поле.

" Войната ще стартира да затихва и ще се откри компромисен вид. Предстоят избори в Русия и Съединени американски щати. Излезе информация, че на Тръмп са му предложили 5 милиарда $, с цел да се откаже от изборите. За американците Зеленски става отровен , само че е доста комфортен за Байдън и сина му, тъй като държи компромати за корупционна скица ", уточни Чуков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР