Пуснаха под домашен арест един от обирджиите на банкомата в

...
Пуснаха под домашен арест един от обирджиите на банкомата в
Коментари Харесай

Пуснаха под домашен арест един от обирджиите на банкомата в Сапарева баня

Пуснаха под домакински арест един от обирджиите на банкомата в град Сапарева баня. Това стана с решение на Окръжния съд в Кюстендил. Мярката на К.М. беше променена от " задържане под стража " в по-лека - " домакински арест ", оповестиха от прокуратурата.

К.М. е обвинен за това че към 03.20 ч. на 9 ноември 2017 година, в гр. Сапарева баня, от офис на банка ДСК ЕАД на ул. " Княз Борис I ", дружно с Кр. Й., Т. Б. и Г. Д. лишили сейф, съдържащ касета с парични средства в размер на 9 000 лв..

За осъществяване на кражбата била разрушена бариера, крепко направена за отбрана на парцел - взривяване на вратата на АТМ - устройство и потребление на леки коли марки " БМВ Х5 " и " Фолксваген Кадди ".

К.М. е бил арестуван дружно с Кр. Й. на 22 януари 2018 година в Перник, като им е била наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ".

На 27 април 2018 година, по отношение на постъпила от К.М. молба за изменение на мярка за неотклонение " задържане под стража ", взета по повдигнатото му обвиняване, се е провело правосъдно съвещание в Районен съд - Дупница. Тогава с определение на съда същата е била оставена без почитание.

В законоустановения период К. М. е обжалвал определението на Районния съд пред Окръжен съд - Кюстендил, който е изменил наложената му мярка за неотклонение от " задържане под стража " в " домакински арест ". Определението на съда не предстои на обжалване и митинг. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР