Пуснаха фалшиви билети за турнето на Папи Ханс, като изпълнителят

...
Пуснаха фалшиви билети за турнето на Папи Ханс, като изпълнителят
Коментари Харесай

Пуснаха фалшиви билети за турнето на Папи Ханс

Пуснаха подправени билети за турнето на Папи Ханс, като изпълнителят допуска, че това е дело на негови почитатели деца. Освен това той ще стартира турнето в Пловдив вместо във Варна заради промяна на датите и мястото на осъществяване в морската столица, показа пред " Телеграф “.

Според Папи Ханс продаването на подправени билети е една известна машинация.

" Пуснахме билетите за обмен преди една седмица. За 6 дни продадохме към 70% от тях за всички градове. Толкова бързо стана, че започнахме да получаваме сигнали от разнообразни хора, че има и от други източници такива билети. Получихме доста запитвания дали оттова може да си закупят, тъй като са по-евтини “, описа самият той. Това е изцяло невероятно, тъй като екипът му пуска единствено едни билети на една и съща цена. " Хората би трябвало да внимават от тази машинация, най-вероятно са някакви хлапета. QR кодът е с подправен код и хората единствено ще си дадат парите. Много обичам тази сентенция " Не съм задоволително богат, с цел да си закупувам евтини обувки “, добави артистът.

Папи и екипът му желаят да трансформират тотално метода, по който се случват участията в нощните клубове. " Това е последното турне, което върша в клубове. Оттам насетне ще са единствено концерти. За да създадем нещата по метода, по който си го представяме, би трябвало да имаме цялостен надзор. В съответното заведение за първия концерт във Варна  ударихме на греда “, споделя той. Сменихме датата и клуба. Там ще го създадем тъкмо както желаеме “, добави изпълнителят. Така вместо в морската столица турнето ще стартира в Пловдив на 27 октомври.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР