Пуснаха движението на 16-и километър от магистрала Струма“. Това съобщиха

...
Пуснаха движението на 16-и километър от магистрала Струма“. Това съобщиха
Коментари Харесай

След срутването: Движението по магистрала „Струма“ е възстановено

Пуснаха придвижването на 16-и километър от автомагистрала „ Струма “. Това оповестиха от АПИ по подов пътуванията за Великден и Гергьовден .

Автомобилният трафик там се отбиваше поради срутена подпорна стена. Пътят обаче към този момент е разчистен и по него към този момент могат да минават камиони и леки коли.

Движението към момента е лимитирано в двете платна на автомагистралата, а мястото на сриването се охранява от чиновници на „ Пътна полиция “, тъй като към момента няма построена нова подпорна стена.

 След сриването: Пускат придвижването на Автомагистрала „ Струма “ България 2 мин. След сриването: Пускат придвижването на Автомагистрала „ Струма “  Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена? България 2 мин. Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена?  Продължава разчистването на Автомагистрала „ Струма “ след сриването на стена Тази сутрин 3 мин. Продължава разчистването на Автомагистрала „ Струма “ след сриването на стена  Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма България 2 мин. Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма ", придвижването е затруднено (СНИМКИ)  След сриването: Пускат придвижването на Автомагистрала „ Струма “ България 2 мин. След сриването: Пускат придвижването на Автомагистрала „ Струма “  Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена? България 2 мин. Кога ще бъде отворена правата от Автомагистрала „ Струма “, на която се срути стена?  Продължава разчистването на Автомагистрала „ Струма “ след сриването на стена Тази сутрин 3 мин. Продължава разчистването на Автомагистрала „ Струма “ след сриването на стена  Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма България 2 мин. Подпорна стена се срути на Автомагистрала „ Струма ", придвижването е затруднено (СНИМКИ)

„ Екипите работиха с оптималната готовност, с цел да се пусне придвижването за столицата в две ленти и водачите да пътуват без ограничавания за идните почивни дни “, оповестяват по-рано от АПИ. 

Това, което следва, е да се изготви механически проект за възобновяване на отводняването, с цел да се укрепи свлачището.

Припомняме, че в неделя (28 април) незабавно след аварирането на подпорната стена са подхванати незабавни краткосрочни дейности за изгребването на земните маси до постоянна основа.

Направени бяха и отводнителни окопи над засегнатия сектор, както и дренажни ребра по продължение на откоса, прецизират още от АПИ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР