Публикацията на , че проукраинска групировка стои зад атентата по

...
Публикацията на , че проукраинска групировка стои зад атентата по
Коментари Харесай

Ричард Блек: Западните лидери, а не проукраинска група, стоят зад взривовете на Северен поток

Публикацията на, че проукраинска формация стои зад атентата по " Северен поток ", е муден опит да се прикрие отговорността на западните водачи. Това мнение изрази в сряда в изявление за сътрудник на ТАСС представителят на института " Шилер " към Организация на обединените нации в Ню Йорк Ричард Блек.
„ демонстрира, че американските разследващи организации, които спуснаха тази обява, реагираха истерично на това какъв брой необятно е публикувано по света следствието на Сиймор Херш (за присъединяване на Съединени американски щати във взривяването на газопроводи – бел. ТАСС). При това необятното разпространяване на работата на Хърш е в сходство с обстоятелството, че популацията на Европа не има вяра на своите държавни управления, сподели Блек. „ Напротив, Сиймур Хърш има най-високо равнище на доверие измежду публицистите в Съединени американски щати “. Според специалиста публикацията на американския вестник не съдържа вести или доказателства, а единствено връзки към неназовани публични лица.  " Къде са доказателствата? Какво откриха? Нищо ", сподели Ричард Блек.

" Хърш постъпи по този начин, както би постъпил всеки умел прокурор. Който има претекст, който е кадърен да извърши закононарушението и кой има опция да го извърши ", означи представителят на института " Шилер ". " Общото обръщение на публикацията на " Ню Йорк Таймс " е следното: " Не се вълнувайте, не мислете за това ". В същото време се твърди, че нито американски, нито английски чиновници са били забъркани в това ". Според Ричард Блек американските и английските спецслужби “ просто са спуснали тази версия на публицистите.
На въпрос по какъв начин може да се оцени обстоятелството, че публикацията се появи малко след диалозите предходната седмица сред президента на Съединени американски щати Джо Байдън и немския канцлер Олаф Шолц, Блек означи, че американският водач е оповестил желанието си да унищожи " Северен поток " при започване на 2022 г. „ И канцлерът Шолц беше на негова страна, когато това беше направено (взривяването на газопровода) “, сподели Ричард Блек. „ Статията е неумело прикриване на обстоятелството, че международните водачи са виновни за този терористичен акт, който тласка популацията на Западна Европа към обедняване “, уверен е специалистът.
Източник: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в
 
18 Яну 202343527 Sep 2022142405 Sep 2022183407 Апр 2022394225 Март 2022179301 Март 20222670КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023157628 Фев 2023108804 Март 2023115503 Март 20232496
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР