Публиката в чужбина е по-освободена. Това сподели в интервю за

...
Публиката в чужбина е по-освободена. Това сподели в интервю за
Коментари Харесай

Актьорът Николай Урумов: Публиката в чужбина е по-освободена 

" Публиката в чужбина е по-освободена ". Това показа в изявление за предаването " На кафе " по " Нова телевизия " обичаният български артист Николай Урумов, който постоянно играе в представления зад граница.

" Връзката с българското театрално изкуство сякаш е им е липсвала много дълго. Има едно приповдигнато очакване събитието да се случи. Като стартира спектакъла при тях няма прикрита или сподавена усмивка, тя е откровена, тя е откровена, тя е до дъно ", сподели той.

" Когато не се занимавам с спектакъл, обичам самотата. Най-много се зареждам когато съм сам и потъна в моя двор, в моята къща в Българево. Някакси ми е умерено, имам някаква естетика. Започвам да повеждам може би някакви диалози със себе си. Водим градивен разговор с моето друго аз като зодия Близнаци. Надявам се да отсяваме положителното от неприятното в тези размисли. Искам всички хора да могат да се трогват от детския смях и откровените детски сълзи. Но не от детските сълзи на капризно дете, а от някаква вътрешна негова болежка ", изясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР