ПСЖ приема =Реал (Мадрид) в един от най-очакваните и вълнуващи

...
ПСЖ приема =Реал (Мадрид) в един от най-очакваните и вълнуващи
Коментари Харесай

Меси и ПСЖ излизат за нов епизод на съперничеството с Реал

ПСЖ приема =Реал (Мадрид) в един от най-очакваните и вълнуващи конфликти от осминафиналите на Шампионска лига. Мачът е довечера с начален час 22:00.

Парижкият клуб от години е непрекъсната големина в шампионата, като не крие упоритостите си за неговото продобиване. Най-успешното присъединяване на французите остава това през сезон 2019/20, когато бе доближат край, изгубен с 0:1 от Байерн (Мюнхен).

През лятото те за следващ път направиха гръмка селекция в гонене на " ушатата " купа. Във френската столица акостираха общо пет нови играча, като двама от тях са съществено обвързани с днешния противник на отбора. На " Парк де Пренс " дойде дългогодишния капитан на " лос бланкос " - Серхио Рамос, както и признака на безконечния зложелател Барселона - Лионел Меси.
 Анчелоти удостовери: Бейл напуща Реал
Анчелоти удостовери: Бейл напуща Реал

Ето за какво

Част от проблемите за наставника Маурисио Почетино са свързани точно с Рамос, който надали през днешния ден ще вземе присъединяване в конфликта. Друга звезда на парижани - Неймар най-вероятно няма да може да запише цялостен мач и ще се включи от пейката в хода на срещата.

Звездата Килиан Мбапе пък евентуално ще играе против идващия си тим.

" Белия балет " също има своите проблеми, само че надалеч по-минимални по отношение на домакините. Карим Бензема не е в цялостна кондиция, само че възможностите му за игра остават и попадна в групата за мача.

Карло Анчелоти ще може да разчита и на различен главен футболист - Ферлан Менди, който до неотдавна лекуваше контузия.

В последната против сред двата отбора на " Парк де Пренс ", ПСЖ разруши Реал с 3:0. Днес любимец на букмейкърите обаче е тимът на домакините.
 Карло Анчелоти: ПСЖ - Реал трябваше да бъде край
Карло Анчелоти: ПСЖ - Реал трябваше да бъде край

" Изготвянето на проект няма да е мъчно нито за мен, нито за Почетино "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР