Психолози твърдят, че почитателите на тиквени и слънчогледови семки имат

...
Психолози твърдят, че почитателите на тиквени и слънчогледови семки имат
Коментари Харесай

Почитателите на семките били скрити лимонки

Психолози настояват, че феновете на тиквени и слънчогледови семки имат променчив и даже рисков за близките темперамент. Според водещите експерти афинитетът към семките постоянно крие зад себе си раздразнителност и податливост към принуждение.

В науката, изследваща дълбините на човешкото подсъзнание, има цялостен клон, който изследва и учи връзката на отношението на индивида към храната и особеностите на неговия вътрешен свят.

Учените, посветили работата си в тази област на логиката на психиката, считат, че по това, което ядем, може да се разбере какво човек крием в подсъзнанието си и по какъв начин това рефлектира на връзките със заобикалящия ни свят.

Последно изследване на специалистите, търсещи връзката на питателните привички с държанието, сочи, че буйните фенове на семките са неспокойни по темперамент.

Те крият същинската си същина, като в това време натрупат завист и експанзия към всички в тяхното обграждане, даже и членовете на личните им фамилии.

 Тиквени семки

Те не показват гласно възприятията си и семките за тях са тип отдушник. За близките такива хора са приятни и даже положителни, само че от вътрешната страна те са изпълнени с яд.

Тези тежки квалификации се отнасят за хората, които не могат даже и ден без да хапват семки, а не за тези, които обичат да пробват вкусните ядки понякога.

Механизмът при феновете на семките е както следва - Какво вършим със семките? Гризем, задавайки непостижима работа на зъбите. Никой не гълтам семките, не ги смила с миксер.

За тези хора психолозите считат, че същността на яденето на семки се състои в това те да бъдат раздробени, натрошени, смачкани, което от позиция на душeвността е израз на експанзията, която толкоз съзнателно натрупат у себе си феновете на семки.

Семките за този тип хора са тип средство за угнетяване на стаената завист и метод да не избухнат и да наранят близките. Експертите обаче означават, че рано или късно, в случай че не потърси квалифицирана помощ, това ще стане, без значение от изяденото количество ядки.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР