Психоактивните вещества винаги променят съзнанието. Няма психоактивно вещество, което да

...
Психоактивните вещества винаги променят съзнанието. Няма психоактивно вещество, което да
Коментари Харесай

Д-р Владимир Николов с важни разкрития за наркотиците, на които е бил убиецът на Милен Цветков

Психоактивните субстанции постоянно трансформират съзнанието. Няма психоактивно вещество, което да не трансформира оценката. Това съобщи пред БТВ доктор Владимир Николов - шеф на Държавната болница за лекуване на наркомании и алкохолизъм.

Припомняме, че 22-годишният водач, умъртвил журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва в злополука, е бил друсан с 4 типа опиат – амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам.

По-тежко обвиняване за дрогирания водач, умъртвил Милен Цветков, грози го пожизнен затвор

"В случая имаме композиция от няколкото психоактивни субстанции и "Лексотан ", който е трябвало да успокои наркотиците-активатори. Именно поради активацията, той е останал "във вихъра на танца ", а "Лексотана " не е бил задоволителен. Младежът не е имал халюцинации, само че е взимал неверни решения поради възприятието на недостижимост ", разкри доктор Николов.

"Марихуаната се задържа в кръвта и след 14 дни и то единствено от една доза. Кокаинът изчезва след 2-3 дни, амефетаминът също. Бромазепамът остава в кръвта до 30 дни. Всички тези опиати работят до няколко часа ", сподели още той.

"Всички подвластни пациенти са изчистени след 10 дни. След това пациентът би трябвало да промени навиците си, да одобри, че е болен, да изиска помощ и да одобри, че е безпомощен пред обществото ", разяснява доктор Николов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР