Психичното здраве става все по-обсъждана тема през последните години. От

...
Психичното здраве става все по-обсъждана тема през последните години. От
Коментари Харесай

7 книги, които помагат в борбата с депресия и тревожност

Психичното здраве става все по-обсъждана тематика през последните години. От една страна, невидимите проблеми, измъчващи мозъка и душата ни, лека-полека стартират да се одобряват за нещо, което има потребност от внимание , само че от друга - броят на диагностицираните пораства.

По данни на Световната здравна организация сред 280 и 320 милиона хора страдат от меланхолия към септември 2021 година Тревожността също набъбна през последните две години поради пандемията от ковид и времето, прекарано в изолираност и очакване да се върнем към нормалността.

За да преборим тези все по-често срещани проблеми, е належащо първо да ги разберем по-добре. На помощ идва увеличаващото се количество литература, която излиза и у нас . Независимо дали вие или някой непосредствен изпитвате сходен проблем, може да започнете точно от там.

В галерията долу вижте 7 заглавия от 2022 година,  които могат да ни оказват помощ да се оправим с тревогата и депресията .
 7 книги в битката с тревогата и депресията  7 книги в битката с тревогата и депресията  7 книги в битката с тревогата и депресията  7 книги в битката с тревогата и депресията
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР