Психичноболен мъж притеснява жителите на район Тракия“ от няколко седмици.

...
Психичноболен мъж притеснява жителите на район Тракия“ от няколко седмици.
Коментари Харесай

Психопат яде котки и плаши деца в Пловдив, властите нехаят

Психичноболен мъж тормози жителите на регион „ Тракия “ от няколко седмици. Мъжът обикаля региона, лови бездомни котки и кучета, като съгласно пловдивчаните по-късно ги яде. Хората са пуснали сигнали към полицията и Психодиспансера, само че към момента той е на независимост, написа TrafficNews.
Други пловдивчани писаха в обществените мрежи, че от към седмица същият този мъж обикаля региона на блокове 15 и 16 в регион „ Тракия “ – към парковете зад ДГ „ Кремена “ и СУ „ Черноризец Храбър “.
„ Мъжът е висок, леко изкривен, облечен с черни дрехи(черно яке, панталон и бяла фланела, с къдрава черна коса). Той върви и се спуска към деца, като си смъква гащите и се пипа пред тях. Изобщо като върви са смъкнати много, само че мине ли около деца – навира се в комфортен миг -да си играят сами без възрастни наоколо и смъква гащите пред тях! Преди седмица го направи и пред деца до 15ти блок, подгонихме го, само че не успяхме да го хванем! “, написа пловдивчанинът.
В мненията написа, че мъжът е бил умъртвил майка си преди години, като след няколко престоя в Психодиспансера е бил пускан, а евентуално сега не пие хапчетата си.
Също по този начин под обявата мъже се канят със разпра, в случай че той продължава да тормози квартала.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР