Психично болен мъж е предизвикал голям пожар, при който едва

...
Психично болен мъж е предизвикал голям пожар, при който едва
Коментари Харесай

Психично болен мъж запали пожар в Монтанско

Психично болен мъж е провокирал огромен пожар, при който едвам не изпепелил цяло село, оповестява "Булнюз ". Maлко преди 15 часа през вчерашния ден кметът на монтанското село Дългоделци алармирал за пожар на сухи треви. Огънят бил в рискова непосредственост до частни домове навътре в обитаемото място. Стихията продължавала да се разраства и бързо навлязъл във вътрешността в селото, засягайки дворовете на хората.

На мястото били изпратени екипи от огнеборци. Те съумели да овладеят пожара и почнали да се борят с пламъците. Те обаче към този момент били обхванали и частно имущество. Стопански постройки на два парцела, благосъстоятелност на две дами – на 71 и 39 години, били напълно унищожени от стихията.

След потушаването на пожара, в селото е изпратена дежурна оперативна група, която е направила оглед. След следствие по горещи следи станало ясно, че пожарът е провокиран при погрешно боравене с огън. Виновникът за палежа по несъобразителност е 61-годишен гражданин на същото село с букви Й.П. Той е хванат и благодарение на екип на незабавния център в Лом е настанен наложително в психиатричното поделение на болничното заведение в крайдунавското градче. Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР