Прозападни, просръбски и проруски коалиции - измежду тях хората в

...
Прозападни, просръбски и проруски коалиции - измежду тях хората в
Коментари Харесай

В Черна гора гласуват за парламент

Прозападни, просръбски и проруски обединения - всред тях хората в Черна гора избират новия си парламент. Очаква се депутатите и възможният нов кабинет на страната да създадат стопански промени, които включват по-висока междинна заплата и скъсен работен ден от 8 на 7 часа. Право на избор имат малко над 540 хиляди души. Някои споделят, че се надяват на устойчиво държавно управление.

 
Очаквам европейска Черна гора да победи и всичко да мине добре.
Йелена, локален гражданин

Черна гора е измежду претендент членките на Европейски Съюз, а интеграцията ѝ е обвързвана и с политическите настроения. Според специалисти до сформиране на кабинет може въобще да не се стигне.

 
Според информацията и прогнозите, които имаме, ще се изненадам да има политически устойчиво държавно управление. Има доста промени на политическия пазар, по този начин да се каже. Не съм сигурна, че след изборите всички партии ще останат със същите качества, каквито имат в този момент.
Ана Неженич, политически анализатор

Това са първите парламентарни избори, откогато Мило Джуканович загуби президентския пост на изброите през април, след близо 30 години във властта. Според социолозите придвижването " Европа в този момент " на неговия правоприемник - Яков Милатович, евентуално ще получи най-вече гласове, когато окончателните резултати бъдат оповестени, само че няма да са задоволителни за независимо държавно управление. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР