Проявяването на интерес към мъж, който искате наистина да ви

...
Проявяването на интерес към мъж, който искате наистина да ви
Коментари Харесай

Само за палави дами: 8 малки тайни на успешния флирт

Проявяването на интерес към мъж, който желаете в действителност да ви забележи, от време на време е в действителност мъчно. Как да му покажете, че сте привлечена от него без да изглеждате прекомерно предизвикателно, прекомерно обезверено или пък с незадоволително интерес? Има няколко положителни метода да го извършите без това да ви прави уязвими и в същото време обезверени. Ето какви:

Кръстосвайте крайници
Ако седите статично и не мърдате, до момента в който говорите с мъж, който харесвате, той няма да улови сигналите на тялото ви. За да обърнете тактично вниманието към себе си, кръстосвайте и разкръстосвайте крайници понякога, до момента в който говорите. Засилете резултата, като докосвате и оправяте роклята или полата си, до момента в който говорите.

Обърнете внимание на устните си
За да наблегнете съблазнителността на устните си, сложете им искра или ги подчертайте в гальовен розов цвят, който да притегля мъжкия взор. Облизвайте ги леко понякога, когато говорите.

Играйте с косата си
Премятайте коса от едната на другата страна. Докато го слушате по какъв начин приказва играйте с кичурите си, само че внимавайте да не изглеждате като малко момиченце. Поставяйте леко коса зад ухото си, с цел да откриете шията си.

Носете парфюм на гърба и на врата
Ако сте привикнали да пръскате от обичания си парфюм по косата и облеклата си, ще би трябвало да разширите навика си и да наблягате и на врата, шията и гърба си. Уверете се, че уханието ви се носи отвред, откъдето и да ви се пада мъжът, обект на вашите стремежи.

Играйте с колието си
Колиетата и верижките за врата акцентират и насочват вниманието към тази деликатна зона от женското тяло, знак на пристрастеност и сексапил. Играйте си с него, оправяйте часовника си, с цел да обърнете внимание и към китките си. С тези дейности ясно ще покажете на мъжа против вас, че имате интерес към него, само че без да изглеждате прекомерно нахални и дръзки.

Седете с изправен тил
Не се прегърбвайте, до момента в който седите. За да наблегнете изяществото на фигурата си, а и с цел да привлечете вниманието на мъжа до вас, стойте изправена. Това показва по едно и също време самочувствие и лъчение на нежна газела, а тази композиция омайва мъжкото око.

Навеждайте се леко напред към него
За да покажете активите си, които заслужават неговото внимание, използвайте деколтето си. Наведете се леко напред, с цел да чуете по-добре какво ви споделя или да видите какво в демонстрира. Докоснете леко колието си, с цел да насочите вниманието му.

Лице в лице
За да сте сигурни, че мъжът, който харесвате ще долови вашите сигнали, гледайте го в очите. Стойте лице в лице с него и проявете внимание и интерес към това, което споделя или прави. Чрез вашето внимание ще спечелите неговото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР