Провокативната изпълнителка Гери-Никол нагорещи страстите с нова порция изкусителни снимки.

...
Провокативната изпълнителка Гери-Никол нагорещи страстите с нова порция изкусителни снимки.
Коментари Харесай

Гери-Никол напомни за яката си дупара

Провокативната изпълнителка Гери-Никол нагорещи пристрастеностите с нова порция изкусителни фотоси. Градусите се подвигнаха, а чаровната варненка захвърли непотребните облекла и още веднъж щракна задните си елементи, които към този момент няколко години са една от горещите тематики в родния шоубизнес, написа Шоу Блиц.

Изпълнителката на " Ела и си вземи " театралничи по прашки, а на напред във времето изпъкват алените пеперудки, които е изрисувала по кожата на дупето си.

Прави усещане, че " яката дупара ", която самата Гери възпя в своя ария, към този момент не е чак толкоз огромна. Все отново е запазила формата на добре завършено бразилско дупе, по което доста мъже въздишат.

Гери до момента не е коментирала дали задните ѝ елементи са естествена даденост или се е подложила на някоя от модерните интервенции за придобиване на подобен резултат. Много родни и международни звезди посегнаха към нововъведението в естетичната и пластична медицина и издуха дупета по неестествен път, вместо да се морят във фитнес залата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР