Проверката на златните паспорти ще развенчае лъжите на олигархичния кръг

...
Проверката на златните паспорти ще развенчае лъжите на олигархичния кръг
Коментари Харесай

Пеевски: Проверката на златните паспорти ще осветли истинските участници в подобна търговия

Проверката на " златните паспорти " ще развенчае лъжите на олигархичния кръг " Капитал " за мое " присъединяване " в сходни схеми и ще освети същинските участници в злоупотребите, съобщи в позиция Делян Пеевски, представен от Българска национална телевизия.

Днес Народното събрание одобри изменение в Закона за българското поданство за анулация на капиталовото поданство и за цялостна инспекция на всеки един случай на публикуван " златен паспорт ". Според Пеевски изменението на закона е станало действителност с помощта на самодейността на Движение за права и свободи, за която той и сътрудниците му от партията неведнъж са упорствали.

" Удовлетворен съм, че напъните ни да потвърдим неналичието на каквато и да е съпричастност на Движение за права и свободи и в частност моя към схемите за даване на капиталово поданство най-сетне ще приключи с триумф. Уверен съм, че инспекцията на " златните паспорти " изрично ще развенчае многочислените неистини и операции на лица от олигархичния кръг " Капитал " по отношение на моето " присъединяване " в сходни схеми, както и ще извади на ярко същинските участници в търговията със " златни паспорти ". Многобройните им неистини и операции съумяха преднамерено да заблудят и американската администрация, само че аз съм уверен, че последователно и тази илюзия ще бъде поправена, като твърдо имам вяра в безпристрастността и правотата на американското правораздаване ", декларира Пеевски.

По думите му анулацията на капиталовото поданство и цялостната инспекция на издадените " златни паспорти " е вярната крачка в тази посока.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР