Проверка как Мартин Божанов си е сменил името и ЕГН-то

...
Проверка как Мартин Божанов си е сменил името и ЕГН-то
Коментари Харесай

Проверяват как Мартин Божанов си е сменил името и ЕГН-то

" Проверка по какъв начин Мартин Божанов си е сменил името и ЕГН-то тече в Столична дирекция на вътрешните работи ". Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов. По мотив убийството на Божанов, той сподели, че се работи интензивно и има построени няколко версии, като непрестанно се събират обстоятелства и условия, които се уточняват и приобщават към следствието.

" В момента отСтоличната дирекция на вътрешните работи правят инспекция на място в ГРАО, където ще установяваме действително кой, по какъв начин и на какви учредения е осъществена тази промяна на фамилното име и последните пет числа от ЕГН-то на Мартин Божанов. Регистрацията е различен миг във връзка с личността на Мартин Божанов. Там има няколко молби от негова страна, посредством които той е заличил част от тях, само че това действително е право на всеки български жител. Работи се интензивно и по убийството. Има построени няколко версии, непрестанно се събират обстоятелства и условия, които надлежно ниепрецизираме и преоценяваме към някоя от версиите. "
Списъксчленове на частния клуб - имали прогрес?
" На този миг ние нямаме подобен прогрес. Предполагам, че всичко ще се обясни в границите на инспекцията, която ще извърши анкетната комисия, назначена от Народно събрание ".

Коментарът си министър Стоянов направи при представянето на 20 нови пътни камери с изкуствен интелект. Той уточни, че те ще могат да снимат в до три ленти и записаните нарушавания от тях ще се предават непосредствено към Центъра за обработка на нарушаванията, чрез предпазена мобилна връзка. По думите му Министерство на вътрешните работи ще закупи още 280 сходни камери.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР