Провеждането на спортни състезания на закрито с публика вече е

...
Провеждането на спортни състезания на закрито с публика вече е
Коментари Харесай

Разрешиха спортни състезания на закрито с публика

Провеждането на спортни надпревари на закрито с аудитория към този момент е позволено със заповед на министъра на опазването на здравето. То ще става при настаняване на феновете минимум през една седалка и при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 метра, при претовареност на местата не повече от 50 % от потенциала на съответното спортно оборудване.
С друга заповед се вкарва условието за негативен резултат от PCR тест на лица, идващи у нас от Украйна.
 Ангел Кунчев: Няма потребност от смяна на противоепидемичните ограничения у нас Ангел Кунчев: Няма потребност от смяна на противоепидемичните ограничения у нас
Трябва ли да е наложително носенето на маски и какъв брой са нужни те. " Имайте поради, че вирусът не лети в пространството самичък. Той е върх...
Министърът издаде общо 3 заповеди по отношение на удължаването на до края на месец ноември, оповестиха от министерството.

Центровете за поддръжка на личностното развиване възобновяват своите занимания в сходство с направените от Министерство на образованието и науката и Министерство на здравеопазването Насоки за работа на центровете за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) през образователната 2020-2021 година в изискванията на COVID-19, оповестени на интернет страницата на Министерство на образованието и науката.

Непроменени остават останалите съществуващи до момента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР